H2O Loodgietersbedrijf Voorweg 125 2716 NH Zoetermeer
079 - 593 77 58 Mail ons

Ventilatie

Genoeg zuurstof, de juiste luchtvochtigheid en een aangename temperatuur. Het klimaat in uw huis is afhankelijk van goede ventilatie.

Tegenwoordig is de buitenlucht niet meer zo schoon. Ongemerkt krijgt u fijnstof, stikstof, uitlaatgassen en andere stoffen binnen. Een goed werkende ventilatiesysteem zorgt er voor dat het binnenklimaat optimaal is, én blijft.

Regelmatig onderhoud voorkomt defecten. Het houdt de kwaliteit van de lucht intact, voorkomt schimmels en onnodig stoken.

Voordelen van een nieuwe MV box

Oude MV-boxen zijn erg lawaaierig en gebruik relatief veel energie. Met een nieuwe MV-box bent u verzekerd van een gezond binnenklimaat, heeft een apparaat dat geruisloos in bedrijf is en nare luchtjes uit uw woning verwijderd en kunt u tevens tot wel € 100,00 per jaar besparen op energiekosten.

De CVE-S ECO is een centrale ventilatie-eenheid (CVE) die tot wel 83% minder energie verbruikt dan vergelijkbare wisselstroomventilatoren.

Standaard wordt de CVE-S ECO geleverd met een geïntegreerde vochtsensor waardoor er automatisch in een vochtige ruimte wordt geventileerd. Daardoor behoort het openzetten van een raam tijdens het douchen tot de verleden tijd. Deze ventilatie-units zijn toepasbaar in elke situatie vanwege hun compacte formaat.

Voer tevens een kanaalreiniging uit

Vocht en geurstoffen worden door middel van een goed functionerend ventilatiesysteem uit de woning verwijderd. Deze stoffen worden via het kanaal in de woning naar buiten gebracht.

Echter treed er na verloop van tijd vervuiling op in het ventilatiekanaal waardoor de prestaties met 20-30% afnemen. Bespaar met een kanaalreiniging tot wel € 60,- per jaar. Sterk vervuilde kanalen verhogen de weerstand en kosten daarom flink meer energie.

Naast het plaatsen van MV-boxen voeren wij tevens kanaalreinigingen uit voor een optimaal werkend ventilatiesysteem. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Overige werkzaamheden

Wij nemen deel aan

Copyright all content | H2O Loodgietersbedrijf